Waarom onze organisatie

‘Building for generations’

Onze recruiter

Over ons

World Cones nv te Maasmechelen is een snelgroeiend familiebedrijf dat als industriële bakkerij gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van wafels van topkwaliteit. Deze dynamische onderneming maakt deel uit van de groep Roofoods International NV (www.roofoods.com) actief in de stabiele, niet-conjunctuurgevoelige voedingssector.

De Luikse wafels, chocolade- en vanillewafels doen het meer dan voortreffelijk bij bekende en gerenommeerde supermarktketens in Europa en ver daarbuiten.

Commerciële flexibiliteit, versheid en leverbetrouwbaarheid zijn de speerpunten van haar internationale succes.

World Cones is bezig aan een uitzonderlijke groeispurt dankzij innovatieve investeringen in hoogtechnologische productielijnen, moderne logistieke infrastructuur en vooral dankzij haar 50 enthousiaste medewerkers.



Onze waarden

Familiebedrijf
Een woord is een woord, reeds 60 jaar lang, werken met én voor alle generaties, met haar unieke klanten-aanpak en oerdegelijke service.
Innovatief
focust op de nieuwste bouwmethodes zoals BIM en Bouwteams
Klantgericht
Haex biedt een kwaliteitsgerichte afhandeling van design tot afwerking en focust op de nieuwste bouwmethodes zoals BIM en Bouwteams om de klant volledig te ontzorgen.