Waarom onze organisatie

Wij zijn een Maatschappelijk Verantwoord bedrijf dat zich richt op duurzame ontwikkeling
Bij ons profiteer je van alle voordelen van het grote internationale bedrijf Hunter Douglas.
We zijn een platte organisatie waarin we vertrouwen op elkaars expertise

Wij bieden

Ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van trainingen
Op fulltime basis werk je maximaal 2 dagen per week vanuit huis
Bedrijsuitjes

Onze recruiter

Over ons

Wij zijn Artex en produceren de textiel voor de betere woninginrichters, gordijnspeciaalzaken, woondecoratiewinkels, meubelzaken, verf- en behangspeciaalzaken, interieurarchitecten en bekende meubelfabrikanten. Wij lopen voorop op het gebied van ontwikkeling, productie en innovatie van hoogwaardige stoffen. En daar zijn wij natuurlijk heel trots op!
Artex maakt deel uit van de beursgenoteerde multinational Hunter Douglas, een toonaangevend bedrijf in de interieur branche. Sinds de start van ons bedrijf maken we producten die bijdragen aan comfort, stijl, veiligheid, functionaliteit en bovenal duurzaamheid.

Als werkgever zijn wij loyaal, kijken we hoe jouw werkplezier optimaal kan blijven, zijn we flexibel en houden we van doorzetten tot het werk geregeld is.



Onze waarden

Loyaliteit
De wederkerige loyaliteit van werkgever en werknemer is sterk aanwezig. ledereen draagt zorg voor elkaar en is behulpzaam wanneer dit nodig is.
Flexibel
Flexibiliteit komt van beide kanten. Wanneer de privésituatie vraagt om meer flexibiliteit wordt deze geboden.
Waardering
Goed uitgevoerd werk wordt gezien en beloond. Het uitdelen van complimenten hoort hierbij. Ook worden kansen aangereikt bij goed werk of persoonlijke behoefte aan groei.
Verbetering
Door continue te kijken naar optimalisatie van werkprocessen worden deze duurzamer en efficiënter. Het werk wordt gemakkelijker waardoor het werkplezier stijgt.
Betrokken
Er zijn voor elkaar. Management weet wat er bij jou speelt. Als er iets is staat de deur van het management of andere collega’s altijd open. Hulp wordt altijd geboden wanneer het nodig is.

Bij Artex is de volgende vacature beschikbaar:

Logo Artex

Productiemedewerker

Artex
Aarle-Rixtel